over zoogdieren

Over zoogdieren uit de dierenwereld

over zoogdieren

 

 

 

Deze web site gaat volledig over zoogdieren van het dierenrijk. We zijn dagelijks bezig met dieren informatie. Zo als wat zijn zoogdieren maar ook de betekenis van zoogdier. Maar om wegwijs te worden in de veelheid en vormen van de zoogdier die zijn aan genomen. Is bovendien elk zoogdier soorten een naam te geven. Maar ook geslacht en de naam in het Latijnse van het dier. Want het is niet voldoende om alleen naam te geven. Maar je moet ze ook gegroepeerd worden binnen het dierenrijk.

De hoofdstammen van over zoogdieren

Een hoofd stam is op ze beurt verdeeld in klasse zo als zoogdieren en wormen. Dat zijn hoofdstam van de Gewervelden en elke klasse is onderverdeeld in orden en families die de geslachten groeperen. Je vind hier over de dieren een artikelen uit de groep van de zoogdieren.

Kenmerken van zoogdieren

Die zijn ook  in de artikelen vinden zijn. Of ze op de pool leven of rond evenaar. Of in de zeeën leven of in de lucht ruim vliegen. Want er zijn ook opvallende kenmerken van zoogdieren. Zo als lichaamstemperatuur maar ook vacht en huidbedekkingen. Maar ook tanden zo als  kiezen of hoektanden.

De meerwaarde van dierenrijk

De waarde is informatie over dieren uit te dragen. Die bovendien op aarde leven. Maar ook voorhistorische dieren en ook verdwenen dieren.

Werkstuk en spreekbeurt

Wil je een spreekbeurt  houden of werkstuk maken  over dieren. Ook hier zijn tips en ideeën over dieren te vinden. Maar ook om je op weg te helpen met je werkstuk of spreekbeurt. Kijk ook op de pagina van werkstuk en spreekbeurt voor tips. Voor goede informatie over dieren en het is best spannend.

Wie zit achter deze website?

Mijn naam: Webjvm

overmij

 

 

 

 

Heb je vragen over een dier. Of wil je over een bepaald dier graag meer weten. Of hebt je opmerken over een dier, laat je gegevens en bericht achter. En je krijgt binnen 72 uur reactie.