webjvm diereninformatie over zoogdieren

Webjvm is website voor dieren informatie over zoogdieren in de wereld. Op de website van webjvm  diereninformatie is trip door het dieren rijk.

Het dieren rijk van de zoogdieren

webjvm-dieren-informatieDaar om hebben in de wetenschappelijke kijk op het dierenrijk. Op Webjvm diereninformatie over zoogdieren soorten uit de safari wereld. Maar alle dieren hebben een classificatie een Latijnse naam gekregen die uit twee delen bestaat. Op een manier van eerste deel betreft het geslacht van het dier.  Maar ook het twee deel is het dier soorten. Die naam moet dan duidelijke zijn over het dieren. En geen aan leiding geven tot verwarring van het dier soort. Maar kijk ook naar voor nog meer dieren en foto,s  op webjvm diereninformatie  foto’s over zicht van zoogdieren.

 

 

 

 

 

 

 

De eencellige dieren Zoogdieren sponsen tot kwallen
De eencelligen dieren vormen de grond slag van de leer der afstamming van de organismen Zoogdieren soorten uit de safari klasse der zoogdieren vormt de meest voleindigde groep in de evolutie van de dieren wereld. Holtedieren of Coelenterata hydra en kwallen en zee sterren en koralen. Dit zijn bijna alle zee dieren.
flagellateDe Flagellata Prototheria Monotremata spongien
De Rhizopods Metatheruia buideldieren
De Infusorien Eutheria insecteneters
Dermoptera huidvliegers
Chiroptera Vleermuizen
Dermoptera huidvliegers
Mirochiroptera kleine vleermuizen
De wormen
De Wormen zijn de eerste zo genoemde triploblas
Plathelminthes (Platwormen)
Nemertlnea (snoerwormen)
Nemathelminthes (rondwormen)

Webjvm diereninformatie

Het pagina systeem berust op een aantal symbolen van afbeeldingen van de families die de geslachten groeperen. Het niveau dat het typedier uit de bedoelde groep is.  Eerste de groepsnaam van elk dier geeft en dan het dieren naam. En bovendien snelle visuele klas sering van elke pagina mogelijk. Wij hebben ons beperkt tot drie soorten symbolen.

Hoofdsymbool

rood/zwart:

Dit symbool verwijst naar de classificatie pagina. Waar op het boven aan staat afgebeeld op de pagina. Al dus kan elke kaart zonder moeite in de des betreffende grote groep worden geplaatst. Zo is voor de zoogdieren bij voor beeld. Die over vier classificatie pagina’s zijn verdeeld. De koe kop in vier verschillende vormen weer gegeven. Namelijk één per pagina. De pagina van de kangoeroe wordt al dus als pagina van zoogdieren  gebracht. Aan gezien dit onder de eerste in de lange rij zoogdieren is gerangschikt.

Secundair symbool

rood:  Met dit symbool gaat de classificatie in bijzonder heden over dit dier soort. Al naar de ontwikkeling graad gaat het om kleinere stammen of om klassen of orden. Volgens de groepering van de in voeg pagina van het dier. Het rode symbool geeft de silhouet weer van een typische soort uit de bedoelde groep. Daar uit mag niet worden af geleid dat al de bedoelde soorten er allemaal zo uit zien. Maar wel dat ze alle van gemeenschappelijke af komst zijn.

Tertiair symbool

groen:  Dit symbool wordt gebruikt voor enkele onder orden of families. Waar van de weten schappelijke vereniging op het eerste gezicht wel enige verwarring veroorzaakt. In de orde van de evenhoevigen bij voor beeld komen enkele zoogdieren voor met een duidelijk verschillend aspect.

Zo onder meer :

  • buffels
  • gazellen
  • nijlpaarden
  • giraffen
  •  evers

Door dit derde symbool kan een zoölogische classificatie worden aan gehouden volgens het meest gang bare systeem .